VIP Webinárium

A Falcon Charts büszkén bemutatja exkluzív, élő webinárium sorozatát, amelyek kizárólag VIP tagjaink számára érhetőek el. Ezek az online események lehetőséget kínálnak tagjainknak arra, hogy mélyrehatóan megértsék a pénzügyi piacok működését, megszilárdítsák kereskedési készségeiket, és interaktív formában fejlesszék tudásukat.

Az online webináriumainkon a kezdőtől a haladó szintig végigvesszük a kereskedési alapokat, beleértve a technikai és fundamentális elemzést, a kockázatkezelést, a kereskedési stratégiák kidolgozását és végrehajtását, valamint a piaci trendek és ciklusok értelmezését. Minden webinárium végén időt szánunk a kérdések és válaszok szegmensre, ahol tagjaink közvetlenül kérdezhetnek a szakértőinktől.

Fontos megjegyezni, hogy ezek az élő webináriumok kizárólagos események, melyeket nem lehet visszanézni. Célunk, hogy VIP tagjainknak igazi, interaktív tanulási élményt nyújtsanak, ahol lehetőségük van valós időben kapcsolódni szakértőinkkel és részt venni az élő beszélgetésekben.

**A webináriumok a VIP tagok számára további költségek nélkül érhetőek el. Azonban, kérjük vedd figyelembe, hogy ezek a programok nem számítanak a VIP szolgáltatások alapvető részének, így rendszerességük és tartalmuk tekintetében a Falcon Charts semmilyen felelősséget nem vállal. Az események megszervezése a Falcon Charts belátásának és rendelkezésére álló erőforrásainak függvénye.

Eddigi webináriumok

Zoom Webinárium

2023. Máj. 27.

Zoom Webinárium

2023. Márc. 4.

Zoom Webinárium

2023. Jan. 14.

Zoom Webinárium

2022. Nov. 20.

Zoom Webinárium

2022. Szept. 10.

Falcon Charts VIP

Tapasztalt kereskedőként, vagy akár kezdőként ha csatlakozol a VIP közösségünkhöz, akkor nem csak jó nyereségre tehetsz szert, hanem tökéletesítheted kereskedési készségeidet is. 

A Falcon Charts exkluzív online webináriumai a Zoom platformon keresztül kerülnek megrendezésre.

  • Ezek az élő események lehetőséget biztosítanak VIP tagjainknak, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjenek szakértőinkkel, kérdéseket tegyenek fel, és interaktív módon bővítsék tudásukat.
  • Az események időpontjairól és részleteiről kizárólag a VIP Telegram csoportunkban adunk tájékoztatást.
  • Fontos megjegyezni, hogy a webináriumokat élőben tartjuk, és nem elérhetőek visszanézésre.


Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy értékes ismereteket szerezz, és egyedi kérdéseket tegyél fel szakértőinknek!

Kérjük, vedd figyelembe a következő fontos információkat:

A webináriumok során hang-, kép- vagy bármilyen más típusú felvétel készítése szigorúan tilos. Bármilyen ilyen tevékenység elkövetése esetén az érintett személy azonnal kitiltásra kerül minden jövőbeli online eseményről és a VIP tagcsoportból. Jegyzetelni természetesen megengedett az információk megjegyzése érdekében.

Te feliratkoztál már az ingyenes csatornánkra?

Telegram csatornáinkon fontos kripto hírekről, eseményekről kaphatsz első kézből értesítést magyar és angol nyelven is.

Falcon Charts

Nincs még telegramod?

Az ikonra kattintva letöltheted az áruházból a készülékedre.

Ide kattintva pedig eléred a Telegram letöltési linkjét Windowsra és MacOS-ra is.


A Falcon Charts által szervezett webináriumok célja kizárólag oktatási és tájékoztató jellegű. Az itt elhangzó információkat nem szabad konkrét befektetési, pénzügyi, jogi, adó vagy egyéb tanácsadásként értelmezni. Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy pontos és naprakész információkat osszunk meg, a Falcon Charts semmilyen felelősséget nem vállal az elhangzottakért, azok pontosságáért vagy teljességéért. Bármely pénzügyi döntés meghozatala előtt javasoljuk, hogy kérjen független pénzügyi, jogi és adótanácsadást. Minden befektetési döntés és annak következményei teljes mértékben a hallgató felelőssége. Az elhangzottakért és a hallgató által meghozott döntésekért a Falcon Charts semmiféle felelősséget nem vállal.

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4.§ (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!