Fontos figyelmeztetés

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalunkon közzétett havi összesítőkben található eredmények nem garantáltan pontosak. Az eredmények az általunk használt automatizált AI összesítőtől származnak, amely a Binance tranzakciós előzményeit használja fel, és mivel a Binance analitikája alapvetően pontatlan lehet, ezek a számok is tartalmazhatnak hibákat. Kérjük, kezelje ezeket az információkat óvatossággal.


Továbbá, szeretnénk hangsúlyozni, hogy a VIP tagjaink által elért eredmények jelentősen eltérhetnek egymástól, a befektetett tőke mértékétől függően. Minden kereskedő a saját döntése alapján választja meg a pozíció méretét: míg néhányan a tőkéjük 30%-ával léphetnek be egy kereskedésbe, addig mások esetleg csak a tőkéjük 1%-át helyezik kockára. Ezért az itt bemutatott eredmények nem garantálják, hogy minden tagunk azonos hasznot realizál.


Ezúton szeretnénk hangsúlyozni, hogy minden VIP tagunkat ellátjuk a megfelelő kockázatkezelési információkkal. Az általunk nyújtott ajánlások, bár nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, segíthetik tagjainkat abban, hogy a saját helyzetüknek megfelelő, jól megalapozott döntéseket hozzanak a pozícióik méretének megválasztása során. Kérjük, minden tagunkat, hogy figyelmesen kövessék ezeket az irányelveket, és minden befektetési döntést a személyes kockázatkezelési stratégiájukkal összhangban hozzanak meg.


Jelen oldalon megtalálható eredmények nem tükrözik teljes mértékben a VIP csoportunk kereskedéseit. Ennek oka, hogy a kereskedések során előfordulhatnak olyan tranzakciók, melyeket a csoporttagok felé különféle okokból nem kommunikálunk. Ennek ellenére az eredmények nagyrészt hűen tükrözik a valós helyzetet, azonban technikai korlátok miatt nem tudjuk a 100%-os pontosságot garantálni.


Ezenfelül az eredmények tájékoztató és iránymutató jellegűek, és a profitarányok nem feltétlenül fordíthatók át a befektetett tőke tényleges hozamára. Ez annak tudható be, hogy egy-egy adott kereskedés során több különböző profitrealizálási (take-profit) szintet alkalmazunk. Az analitikai adatainkban a profitarány csak akkor jelenik meg, amikor az adott kereskedést véglegesen lezárjuk.


Példaként vegyük egy $100 értékű kereskedés esetét: ha a számlánkon 400%-os profitot érünk el, ez nem jelenti azt, hogy a $100 befektetésünk 400%-os haszonnal zárult. Lehet, hogy a 400%-os profitarány elérésekor már csak a $100-nak egy töredékét tartottuk kereskedésben.


Köszönjük, hogy figyelmét weboldalunkra és tartalmának értelmezésére fordítja. Biztosítjuk Önt arról, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk az információk pontos és friss közlésének érdekében. Kérjük, befektetési döntéseit mindig megfontoltan és tájékozottan hozza meg!

NOVEMBER 2023

- %

OCTOBER 2023

- %

SEPTEMBER 2023

- %

AUGUST 2023

77%

JULY 2023

67%

JUNE 2023

72%

MAY 2023

83%

APRIL 2023

82%

MARCH 2023

69%

FEBRUARY 2023

79%

JANUARY 2023

72%

DECEMBER 2022

59%

NOVEMBER 2022

84%

OCTOBER 2022 - ...

Az 2022. november előtti időszakra vonatkozó hiteles analitikai adatok megtekintése technikai okokból kifolyólag nem lehetséges.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen korlátozás a technikai adatfeldolgozási és tárolási képességeink aktuális határait tükrözi, és nem tekinthető a szolgáltatásunk bármilyen minőségi hiányosságának.


Köszönjük megértését.

Nincs még telegramod?

Az ikonra kattintva letöltheted az áruházból a készülékedre.

Ide kattintva pedig eléred a Telegram letöltési linkjét Windowsra és MacOS-ra is.

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4.§ (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!